Proizvodi

Zlatna studenica štanglice

Zlatna studenica štanglice

Zlatna studenica štanglice

Širina: 3cm, 5cm

Dužina: od 10 do 20cm

Debljina: 1-1.5cm

Cena za 1m²

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupno stanju za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Zlatna studenica štanglice su izrađene od prelepog studeničkog kamena i donose rustični šarm svakom prostoru. Ove štanglice se proizvode sečenjem kamena i imaju jedinstven izgled koji je savršen za oblaganje zidova, stubova, ograda i drugih površina na objektima.

Njihova izdržljivost i otpornost na sve vremenske prilike čini ih idealnim izborom, bez obzira na eksterijer ili enterijer. Jednostavan i moderan dizajn štanglica unosi dašak elegancije u svaki prostor. One mogu biti korištene kao deo fasade ili kao kompletan fasadni oblog, dodajući fantastičan estetski dodir.

Zlatna studenica štanglice se takođe lepo uklapaju kao obloga cokli ili temelja kuće. Njihova suptilna boja se sjajno slaže sa različitim nijansama fasadnih boja, što znači da će izgledati prelepo bez obzira da li je fasada bela ili u drugoj boji.

Ove štanglice su takođe savršene za stubove, bilo da se koriste na ogradama ili kao nosači. One će dodati vrednost vašim stubovima, a ivice štanglica mogu biti gerrovane kako bi se postigla dodatna lepota samog stuba ili ograde.

Studenički kamen je lisnata vrsta prirodnog kamena, a štanglice se dobijaju preciznim rezanjem i cepanjem kako bi se postigao što prirodniji izgled vidljive površine. Ove kamene štanglice su veoma popularne na tržištu i mogu se predivno uklopiti u različite prostore, bilo da se radi o spoljašnjim ili unutrašnjim prostorima. Dimenzije štanglica su širina od 3cm ili 5cm, dužina je raznolika (od 10 do 20cm u proseku), a debljina varira od 1cm do 2cm.

Uz Zlatnu studenicu štanglice, prostor će dobiti autentičnost i prirodnu lepotu koja će privući pažnju i ostaviti dugotrajan utisak.

Boja

Bež, Braon, Siva

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Zlatna studenica štanglice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top