Širok asortiman prirodnog kamena za uređenje enterijera i eksterijera, uz vrhunsku uslugu i kvalitetnu mašinsku radionicu.

Prirodni dekorativni kamen „ŽUĆA“ – Proizvođač sa najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji

Preduzeće „ŽUĆA“ je osnovano 2002. godine kao kamenorezačka radnja sa sedištem u selu Pastrić, 4 km od Mionice, 22 km od Valjeva i 20 km od Ljiga. Od samog početka, osnovna delatnost preduzeća je sečenje, oblikovanje, ugradnja i prodaja prirodnog ukrasnog kamena.

Kompanija je postala poznata po proizvodnji ukrasnih šipki od prirodnog kamena, ali i po širokom asortimanu prirodnog ukrasnog kamena za unutrašnju i spoljašnju dekoraciju. Pored toga, preduzeće ima mašinsku radionicu za izradu kamenorezačkih mašina, po čemu se izdvaja po kvalitetu i preciznosti kamenorezačkih radova.

Kompanija „ŽUĆA“ proširila je asortiman prirodnog kamena na proizvode sa teritorije Grčke, Makedonije i BiH, a dostavljaju sopstvenim vozilima. Prirodni dekorativni kamen je dugotrajan i vredan, a njegova glavna karakteristika je izdržljivost i atraktivan izgled. Koristi se za oblaganje zidova, fasada, terasa, ivičnjaka, podova, stepeništa, kamina itd.

Kompanija „ŽUĆA“ ostvarila je uspeh na tržištu i postigla najbolji kreditni rejting u Srbiji u 2020. godini. Kvalitetom svojih proizvoda i usluga kompanija je stekla veliki broj zadovoljnih klijenata, što joj je omogućilo da se istakne na tržištu i postane prepoznatljivo po kvalitetu svojih proizvoda i usluga.