Proizvodi

Travertin White štanglice

Travertin White štanglice

Travertin white štanglice

Širina: 3cm, 5cm

Dužina: od 7 do 20cm

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija – gajba

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupne za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Travertin white štanglice su proizvedene sečenjem Belog travertin kamena, koji je svetski poznat po svojoj lepoti. Ove štanglice imaju rustičan izgled i koriste se za oblaganje zidova, stubova, ograda i drugih površina na objektima. Osim toga, Travertin white štanglice su veoma otporne na sve vremenske prilike i ekstremne uslove. Njihov jednostavan i moderan dizajn će obogatiti svaki prostor u kojem se koriste.

Ove štanglice od belog travertina su idealne za sve vrste stubova, bez obzira da li se nalaze na ogradi ili su noseći. One će dodati vrednost vašim stubovima, a ivice stubova se mogu dodatno obraditi kako bi se postigao još lepši izgled stuba ili ograde.

Takođe, Travertin white štanglice mogu biti deo ili potpuna fasadna obloga. Bez obzira da li se radi o detalju ili kompletnoj fasadi, ove štanglice će pružiti fantastičan izgled vašoj fasadi.

One se takođe lepo uklapaju kao obloga cokle ili temelja kuće. Njihova nežna boja se može uklopiti sa raznovrsnom paletom fasadnih boja. Bez obzira da li je fasada bela ili neke druge boje, Travertin white štanglice će izgledati sjajno i doprineti estetici objekta.

Boja

Bela, Bež, Siva, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Travertin White štanglice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top