Proizvodi

Travertin White mozaik

Travertin White mozaik

Travertin white mozaik 24cm x 42cm mreža

Cena za 1m²

10 mreža = jedan metar kvadratni

Može se koristiti za enterijere i eksterijere

Kamen za zidne površine

Može se lakirati

Lepe se sa građevinskim lepkom

Dostava 7-10 dana

Travertin white mozaik je napravljen od prirodnog kamena koji se seče u kockice i lepi na mrežicu kako bi se održao oblik. Ovaj mozaik od belog travertina se proizvodi isključivo od visokokvalitetnog travertin kamena i ima prelepu boju i strukturu. Otporan je na sve vremenske uticaje, pa se može koristiti i na spoljnim površinama. Ako vam bela boja ne odgovara, možete pogledati i druge vrste mozaika od kamena u kategoriji.

Bez obzira da li oblagate stubove, zidove, coklu ili neke druge površine, upotreba ovog kamena će pružiti nestvaran izgled. Njegove pastelne boje lako se uklapaju u bilo koji enterijer i eksterijer. Možete biti sigurni da nećete pogrešiti izborom mozaika od kamena.

Kada odlučite da zalepite beli travertin mozaik na spoljni zid fasade, takođe nećete pogrešiti. Može biti jedan mali detalj ili cela površina zida obložena mozaikom od kamena. Bez obzira na to, privlačiće pažnju i dodati estetsku vrednost.

Ovaj mozaik se takođe lepo uklapa kao obloga cokle ili temelja kuće. U enterijeru, kao posebno naglašeni detalj, beli travertin mozaik savršeno se slaže sa bojom ostalih zidova u prostoriji. Stvorićete utisak da živite u raskošnoj kući. Mogućnosti su zaista neograničene kada je u pitanju upotreba travertin white mozaika.

Boja

Bela, Bež, Braon

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Travertin White mozaik“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top