Proizvodi

Travertin White – Coffee štanglice

Travertin White – Coffee štanglice

Travertin White – Coffee štanglice

Dimenzije: 5cm * 15cm

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupne za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Travertin White Coffee štanglice su kombinacija light i noce travertin kamena, što rezultira nijansama svetlijih i tamnijih boja. Ove štanglice su izuzetno kvalitetno rezane i pakovane u kutije od 0,25m2. Travertin je kamen koji ima prelep dekorativni izgled i dolazi u različitim bojama i oblicima, pri čemu su štanglice najpopularniji oblik na tržištu. Proces proizvodnje uključuje sečenje velikih blokova travertina na male trakice, a zatim cepanje tih trakica kako bi se postigao prirodan izgled kamena. Nakon toga se štanglice lepe na zidove kao dekoracija. Travertin White Coffee je jedna od najtraženijih boja na tržištu.

Ove štanglice mogu se koristiti za oblaganje zidnih površina, cokli, ograda, fasada, stubova i kao unutrašnja dekoracija. Njihov izgled je idealan i boje su nežne, što znači da se mogu lako uklopiti u bilo koju okolinu. Travertin je veoma izdržljiv i otporan materijal koji može da podnese atmosferske uticaje, što znači da će trajati dugi niz godina.

Ukratko, Travertin White Coffee štanglice su visokokvalitetne štanglice turskog porekla koje imaju atraktivan izgled i dolaze u različitim nijansama boja. One su pogodne za različite vrste aplikacija i mogu se uklopiti u različite okoline. Osim toga, ovaj travertin je izdržljiv i dugotrajan materijal, što ga čini odličnim izborom za dekorativne projekte.

Boja

Bela, Bež, Siva, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Travertin White – Coffee štanglice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top