Proizvodi

Travertin Coffee

Travertin Coffee

Travertin coffee je vrsta travertina na kojem dominiraju nijanse bež i braon boje sa primesama sivih tonova.

Tehnikom sečenja travertina dobijamo apsolutno prirodan izgled kamena koji je izrazito mirnijih tonova, bez sjaja i bleđih je nijansi. Tehnikom sečenja travertin zadržava svoju rupičastu struktru ali kao što je navedeno, boje su mirnije i svetle.

Boja

Braon, Siva

Završna obrada

Neobrađeno, Sečeno

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Travertin Coffee“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top