Proizvodi

Travertin coffee mozaik

Travertin coffee mozaik

Travertin coffee mozaik 24cm x 42cm mreža

Cena za 1m²

10 mreža = jedan metar kvadratni

Može se koristiti za enterijere i eksterijere

Kamen za zidne površine

Može se lakirati

Lepe se sa građevinskim lepkom

Dostava 7-10 dana

Travertin mozaik se pravi sečenjem prirodnog kamena u kockice koje se zatim lepe na mrežicu kako bi se održao njihov oblik. Ovaj mozaik se koristi za oblaganje zidnih površina, a pri tom se lepi na zid pomoću građevinskog lepka. Travertin mozaik se isključivo pravi od visokokvalitetnog travertin kamena i karakteriše se prelepom bojom i strukturom. Ovo je otporan materijal koji može izdržati sve vremenske uticaje, što ga čini pogodnim za upotrebu i na spoljnim površinama.

Bez obzira da li oblagate stubove, zidove, coklu ili neki drugi zid, korišćenje travertin mozaika će stvoriti efekat koji izgleda nestvarno. Njegove pastelne boje lako se uklapaju u bilo koji enterijer i eksterijer, te je sigurno da nećete pogrešiti birajući mozaik od kamena.

Ako se odlučite da travertin mozaik zalepite na spoljašnji zid fasade, takođe ćete napraviti dobar izbor. Bez obzira da li se radi o malom detalju ili oblaganju celog zida mozaikom od kamena, on će privlačiti pažnju svojom lepotom.

Travertin mozaik se takođe lepo uklapa kao obloga cokle ili temelja kuće. Njegova nežna boja se harmonično kombinuje sa širokim spektrom fasadnih boja, pa će se lepo uklopiti bilo da je fasada bela ili neke druge boje.

U enterijeru, travertin mozaik može biti posebno naglašen detalj koji će se savršeno uklopiti uz boju ostalih zidova u prostoriji. Mogućnosti su neograničene kada je u pitanju upotreba travertin mozaika, stoga ga možete koristiti na različite načine u skladu sa vašim preferencijama i potrebama.

Boja

Braon, Karamel, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Travertin coffee mozaik“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top