Proizvodi

Taekwood štanglice

Taekwood štanglice

Teakwood štanglice

Širina: 3cm

Dužina: od 10 do 20cm

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Proveriti dostupnost za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Teakwood štanglice se proizvode sečenjem i cepanjem indijskog kamena, a karakterišu se rustičnim izgledom. One su idealne za oblaganje zidova, stubova, ograda i drugih površina na objektima. Teakwood štanglice su otporne na sve vremenske uslove, što ih čini pogodnim za upotrebu na spoljnim površinama. Njihov jednostavan i moderni dizajn će dodati poseban šarm svakom prostoru u kojem se koriste.

Kada je reč o stubovima, teakwood štanglice su idealne bez obzira da li se koriste na ogradi ili kao noseći elementi. Mogu se dodatno ulepšati gerovanjem ivica, što će doprineti estetici samog stuba ili ograde.

Takođe, teakwood štanglice mogu se koristiti kao deo ili kompletna fasadna obloga. Bez obzira na to da li je u pitanju detalj ili cela fasada, teakwood štanglice će doneti fantastičan izgled vašoj fasadi.

Još jedna primena teakwood štanglica je kao obloga za cokle ili temelje kuće. Njihova nežna boja se lepo uklapa sa širokim spektrom fasadnih boja. Bez obzira da li je fasada bele ili neke druge boje, teakwood štanglice će se uklopiti na estetski privlačan način.

Ukratko, teakwood štanglice su svestran materijal koji može obogatiti izgled različitih površina. Njihov rustični izgled i otpornost na vremenske uslove čine ih odličnim izborom za dekoraciju spoljnih i unutrašnjih prostora.

Boja

Braon, Karamel, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Taekwood štanglice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top