Proizvodi

Taekwood mozaik

Taekwood mozaik

Mozaik od kamena krem 24cm x 42cm mreža

10 mreža = jedan metar kvadratni

Cena za 1m²

Može se koristiti za enterijere i eksterijere

Kamen za zidne površine

Može se lakirati

Lepe se sa građevinskim lepkom

Dostava 7-10 dana

Mozaik od kamena u krem boji se pravi tako što se prirodni kamen seče u kockice i zatim se lepi na mrežicu kako bi se održao jedinstveni oblik. Ovaj mozaik se sastoji isključivo od visokokvalitetnog uvoznog indijskog kamena, koji ima prelep izgled i boju. Materijal je otporan na sve vremenske uslove, što ga čini pogodnim i za spoljne površine.

Bilo da oblažete stubove, zidove, coklu ili neki drugi deo, upotreba ovog kamena će stvoriti izuzetan izgled. Njegove pastelne boje se lako uklapaju u bilo koji enterijer i eksterijer. Bez obzira na vaš izbor, mozaik od kamena je siguran izbor jer pruža estetski dojam koji neće razočarati.

Ako se odlučite za postavljanje mozaika od kamena krem boje na spoljašnji zid fasade, takođe donosite ispravnu odluku. Mozaik može biti jednostavan detalj ili može prekriti čitav zid, ali u svakom slučaju će privući pažnju.

Ova vrsta kamena se takođe odlično uklapa kao obloga za cokle ili temelje kuće. Njegova nežna boja se savršeno kombinuje sa različitim bojama fasada. U unutrašnjem prostoru, mozaik od kamena će dodati poseban naglasak i harmonično se uklopiti uz bilo koju boju ostalih zidova u prostoriji. Mogućnosti korišćenja su zaista neograničene.

Mozaik od kamena u krem boji je izbor koji će oplemeniti vaš prostor, bilo da se radi o spoljašnjem ili unutrašnjem uređenju. Njegova lepota, trajnost i mogućnost prilagođavanja različitim stilovima čine ga sjajnim izborom za oblaganje različitih površina.

Boja

Braon, Karamel, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Taekwood mozaik“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top