Proizvodi

Sky

Sky

Sky štanglice

Širina: 5cm

Dužina: 5cm 

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija 0,30m2

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupne za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Sky štanglice su izrezane i polepljene štanglice koje su spojene u jednu celinu i formiraju ploču dimenzija 15cm x 60cm, sa debljinom od oko 1,5cm. Ovi paneli su veoma popularni u svetu, ali možda nisu toliko poznati kod nas. Međutim, ako nemate majstore na raspolaganju ili želite sami nešto uraditi kod kuće, ovo je idealno rešenje za vas. Paneli se veoma lako i brzo lepe, jer su dimenzije veće u odnosu na pojedinačne štanglice.

Sky paneli imaju svetlo krem boju koja je jedna od najpopularnijih boja na našem tržištu. Lako se mogu uklopiti u bilo koji enterijer ili eksterijer. Kvalitetno su polepljeni i veoma jednostavni za montažu. Sky paneli se prodaju u kutijama od po 0,55m2 i veoma su precizno isečeni kako bi se olakšalo uklapanje jednog panela sa drugim. Takođe, ovi paneli se mogu lepiti na stubove, ograde, cokle, fasade ili na bilo koju drugu zidnu površinu.

Uz Sky štanglice, postizanje željenog izgleda vašeg prostora ili objekta može biti jednostavnije i brže, a istovremeno obezbeđuje visok kvalitet i estetski privlačan rezultat.

Boja

Braon, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sky“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top