Proizvodi

Siva Nirvana

Siva Nirvana

Siva Nirvana štanglice

Širina: 3cm

Dužina: od 10 do 30cm

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje gajba

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupne za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Siva Nirvana štanglice od kamena su veoma popularne u uređenju enterijera. One imaju izuzetan izgled, karakteriše ih svetlo siva boja sa primesama žute, prošarana crnim, sitnim prugama koje podsećaju na šaru tigra. Ove štanglice od prirodnog kamena privlače pažnju svojim atraktivnim i modernim izgledom. Širina štanglica je 3cm.

Siva Nirvana štanglice su idealne za sve vrste stubova, bilo da se koriste kao deo ograde ili kao noseći stubovi. One mogu dodati vrednost vašim stubovima, a ivice na stubovima se mogu gerovati kako bi se dodala dodatna lepota samim stubovima ili ogradi. Ove štanglice su takođe veoma pogodne za uređenje enterijera, jer svojim izgledom mogu privući pažnju i naglasiti detalje. Bilo koji običan detalj koji je obložen štanglicama od kamena postaje primećen i dobija poseban izgled.

Takođe, Siva Nirvana štanglice se mogu koristiti kao deo ili kompletna fasadna obloga. Bez obzira da li se koriste kao detalj ili za celu fasadu, ove štanglice će doneti fantastičan izgled vašoj fasadi. U svakom slučaju, lepo se uklapaju sa bilo kojom bojom fasade.

Takođe, ove štanglice se lepo uklapaju kao obloga za cokle ili temelje kuće. Njihova nežna boja se može uklopiti sa širokom paletom fasadnih boja, pa će lepo izgledati kako na beloj fasadi, tako i na fasadi drugih boja.

Ukratko, Siva Nirvana štanglice od kamena su štanglice koje se koriste u uređenju enterijera. One imaju svetlo sivu boju sa primesama žute i crnim, sitnim prugama koje podsećaju na šaru tigra. Ove štanglice su atraktivne i moderne, te privlače pažnju. Mogu se koristiti za stubove, fasade, cokle ili temelje kuće, a njihova nežna boja se može uklopiti sa različitim bojama fasade.

Boja

Braon, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Siva Nirvana“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top