Proizvodi

Rainbow štanglice

Rainbow štanglice

Rainbow štanglice

Širina: 3cm

Dužina: od 8 do 20cm

Debljina: 1-1.5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Proveriti dostupnost za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Rainbow štanglice su štanglice napravljene od indijskog kamena i karakterišu se rustičnim izgledom. One su idealne za oblaganje zidova, stubova, ograda i drugih površina na objektima. Osim što su estetski privlačne, takođe su veoma otporne na različite vremenske uslove.

Rainbow štanglice imaju jednostavan i moderan dizajn koji će dodatno ulepšati svaki prostor u kojem se koriste. Posebno su pogodne za oblaganje stubova, bilo da se nalaze na ogradi ili su deo noseće strukture. Osim toga, ivice stubova se mogu gerovati, što dodatno doprinosi estetici samog stuba ili ograde.

Ove štanglice se takođe mogu koristiti kao deo ili kompletna fasadna obloga. Bez obzira da li se radi o detalju ili celokupnoj fasadi, rainbow štanglice će pružiti fantastičan izgled vašem objektu.

Takođe, ove štanglice se veoma lepo uklapaju kao obloga za cokle ili temelje kuće. Njihova nežna boja se savršeno kombinuje sa različitim bojama fasada, bilo da je u pitanju bela ili neka druga boja.

Rainbow štanglice predstavljaju odličan izbor za unapređenje izgleda vašeg prostora, bilo da je reč o eksterijeru ili enterijeru. Njihova rustična elegancija i mogućnost prilagođavanja različitim stilovima čine ih popularnim izborom za oblaganje površina.

Boja

Braon, Karamel, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rainbow štanglice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top