Proizvodi

Rainbow mozaik

Rainbow mozaik

Rainbow mozaik 24cm x 42cm mreža

Cena za 1m²

10 mreža = jedan metar kvadratni

Može se koristiti za enterijere i eksterijere

Kamen za zidne površine

Može se lakirati

Lepe se sa građevinskim lepkom

Dostava 7-10 dana

Rainbow mozaik je proizvod napravljen od prirodnog kamena koji se seče u kockice i lepi na mrežicu kako bi se očuvao oblik. Ovaj mozaik se zatim lepi na zidne površine koristeći građevinski lepak. Rainbow mozaik se isključivo pravi od uvoznog indijskog kamena i ima prelepu boju i teksturu. Ovaj materijal je otporan na sve vremenske uticaje, što ga čini pogodnim i za spoljne površine.

Bilo da radite stubove, zidove, coklu ili neki drugi deo zida, korišćenje ovog kamena će dati nestvaran izgled. Njegove pastelne boje se mogu uklopiti u bilo koji enterijer i eksterijer. Bez sumnje, odabirom mozaika od kamena Rainbow nećete pogrešiti.

Ako odlučite da lepite dugačak mozaik na spoljni zid fasade, takođe ćete napraviti dobar izbor. Mozaik od kamena može biti samo mali detalj ili može obložiti čitav zid. U svakom slučaju, privući će pažnju svojom atraktivnošću.

Takođe, Rainbow mozaik se veoma lepo uklapa kao obloga cokle ili temelja kuće. U enterijeru, kao posebno naglašeni detalj, mozaik od kamena će savršeno pristajati uz bilo koju boju ostalih zidova u prostoriji. Mogućnosti korišćenja su neograničene i zavise od vaše kreativnosti.

Boja

Braon, Karamel, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Rainbow mozaik“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top