Proizvodi

Onix

Onix

Onix štanglice

Širina: 3cm

Dužina: od 6 do 20cm

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupne za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Onix je poludragi kamen koji se ističe svojom izuzetnom lepotom i kvalitetom. Ovaj kamen je delimično providan i sposoban da propušta svetlost, što omogućava stvaranje neverovatnih efekata.

Onix se obrađuje visokim standardima kako bi se dobio kvalitetan materijal. Rezanjem i cepanjem onix kamena dobijaju se štanglice koje su širine 3cm. Ove štanglice će uneti sasvim nov i neočekivani izgled u vaš prostor.

Obradjeni onix se uglavnom koristi za oblaganje zidnih površina. Može se primeniti kako u detaljima, tako i na celim zidovima ili čak na fasadama. Onix ima prirodnu lepu boju koja se može uklopiti uz bilo koji nameštaj ili boju zidova.

Onix štanglice od kamena su veoma jedinstvene i retke na tržištu, kao i na zidovima u našoj zemlji. Izuzetno su lepe i moderne, prilagođavaju se gotovo svim enterijerima zbog svoje jednostavne, a ipak lepe boje. U svakom slučaju, sa ovim kamenom ne možete pogrešiti.

Dimenzije onix štanglica od kamena su 3cm x slobodna dužina, i lepe se na zid jednu po jednu. U kompletu, ove štanglice izgledaju veoma lepo i doprinose estetici prostora.

Preporučuje se da se onix štanglice lepe belim lepkom kako bi se izbeglo providenje sive mase koja se koristi za običan keramički lepak. Takođe, uz igru sa LED sijalicama koje se mogu postaviti u zid, moguće je stvoriti zid od kamena koji svetli. Onix je kamen koji na veoma lep način propušta svetlost, što omogućava kreiranje efekata osvetljenja.

Boja

Bež, Braon, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Onix“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top