Proizvodi

Nero

Nero

Nero štanglice

Širina: 3cm, 5cm

Dužina: od 10 do 20cm

Debljina: 0,5 – 1cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Proverite dostupnost za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Nero štanglice se proizvode sečenjem crnog indijskog kamena. One imaju rustičan izgled i koriste se za oblaganje zidova, stubova, ograda i drugih površina na objektima. Nero štanglice su veoma otporne na sve vremenske prilike i neprilike, što ih čini dugotrajnim materijalom. Njihov jednostavan i moderan dizajn može upotpuniti svaki prostor u kojem se nalaze.

Ove štanglice su idealne za sve vrste stubova, bez obzira da li se koriste kao deo ograde ili kao noseći stubovi. One mogu dodati vrednost vašim stubovima, a ivice na stubovima se mogu gerovati kako bi se dodala dodatna lepota samim stubovima ili ogradi.

Nero štanglice su napravljene od jako tvrdog i kvalitetnog kamena koji se može rezati na jako tanke listele, a da pritom ne izgubi na tvrdoći i tehničkim karakteristikama. Njihova debljina je maksimalno 1cm. Crna boja ovog kamena, poznata kao antracit, trenutno je veoma popularna za izradu stolarije, pa se Nero štanglice mogu dobro uklopiti uz takve boje.

Ove štanglice takođe mogu biti deo ili kompletna fasadna obloga. Bez obzira da li se koriste kao detalj ili za celu fasadu, Nero štanglice mogu doneti fantastičan izgled vašoj fasadi. Njihova crna boja pruža posebnu notu fasadi.

Takođe, Nero štanglice se mogu koristiti kao obloga za cokle ili temelje kuće. Njihova nežna boja se dobro uklapa sa širokom paletom fasadnih boja, što znači da će lepo izgledati i na belim fasadama, kao i na fasadama drugih boja.

Ukratko, Nero štanglice su crne štanglice napravljene od crnog indijskog kamena. One se koriste za oblaganje zidova, stubova, ograda, fasada, cokli ili temelja kuće. Njihov rustičan izgled i otpornost na vremenske uticaje čine ih idealnim materijalom za različite površine. Njihova crna boja doprinosi eleganciji i mogu se uklopiti u različite stilove i boje prostora.

Boja

Crna

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nero“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top