Proizvodi

Nero

Nero

Sečene su na dimenzije 60×40 cm, sa debljinom od 2 cm. Imaju moderan izgled i koriste se za oblaganje zidova, stubova, ograda i drugih površina.

NERO ploče prirodnog kamena indijskog su porekla i karakteriše ih izrazito crna boja, jaka tvrdoća i izuzetan kvalitet kamena. Dominantna crna boja, jedinstvena struktura bez drugih tonova i šara čine ga veoma prepoznatljivim i autentičnim.

Ova vrsta prirodnog kamena je veoma otporna na sve vrste vremenskih prilika što ih čini dugotrajnim materijalom. Njihov jednostavan a moderan dizajn upotpuniće svaki prostor i doprineti njegovoj lepoti i jedinstvenosti.

NERO ploče mogu biti deo ili kompletna fasadna obloga. Bez obzira da li se koriste kao detalj ili za kompletno oblaganje fasade, prirodni kamen NERO postavljen u obliku ploča većih dimenzija, doprineće fantastičanom izgledu i autentičnosti svakog objekta.

Takođe, NERO ploče se mogu koristiti kao obloga za cokle ili temelje objekata različitih namena.

Boja

Crna

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Nero“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top