Proizvodi

Krem kvarcit

Krem kvarcit

Krem kvarcit štanglice

Širina: 5cm

Dužina: 10cm – 30cm

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Proverite stanje pre ličnog preuzimanja

Dostava 7-10 dana

Krem mermer štanglice su vrsta kamena u svetlo krem boji sa primesama svetlo rozikaste boje, a mogu imati i vene u boji bakra ili roze. Ove štanglice su veoma privlačne za posmatrača i imaju izuzetan kvalitet i postojanost. Ovaj kamen je posebno elegantan i preporučuje se za unutrašnje radove.

Krem mermer štanglice su napravljene od turskog mermera i rezane su izuzetno kvalitetno. Dolaze u pakovanjima od 0,3m2 u kutijama. Krem mermer je kamen sa veoma lepim dekorativnim izgledom i dostupan je u različitim bojama i oblicima, pri čemu su štanglice najpopularniji oblik na tržištu. Veliki blokovi mermera se seku na male trakice, a zatim se cepanjem postiže prirodan izgled kamena koji se kasnije lepi na zidove kao dekoracija. Krem mermer štanglice imaju izuzetno elegantnu boju koja je neutralna i može se uklopiti u bilo koji prostor.

Krem mermer štanglice se mogu koristiti za oblaganje zidnih površina, cokli, ograda, fasada, stubova i kao unutrašnja dekoracija. Njihov izgled je idealan, sa nežnim bojama, pa se lako mogu uklopiti u različite sredine. Ova vrsta kamena je veoma izdržljiva i otporna na atmosferske uticaje, te će služiti veoma dugo.

Boja

Bež

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Krem kvarcit“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top