Proizvodi

Krem kvarcit mozaik

Krem kvarcit mozaik

Krem kvarcit mozaik 24cm x 42cm mreža

Cena za 1m²

10 mreža = jedan metar kvadratni

Može se koristiti za enterijere i eksterijere

Kamen za zidne površine

Može se lakirati

Lepe se sa građevinskim lepkom

Dostava 7-10 dana

Krem Mermer mozaik predstavlja prelep proizvod napravljen od sečenih kockica prirodnog kamena, koje su zalepljene na mrežicu kako bi se održao njihov oblik. Ovaj mozaik se koristi za oblaganje zidnih površina, a lepi se na zidove pomoću građevinskog lepka. On se isključivo pravi od visokokvalitetnog krem mermera i ima predivnu boju i teksturu. Ovaj materijal je izuzetno otporan na sve vremenske uticaje, što ga čini pogodnim i za spoljne površine.

Bilo da želite da obložite stubove, zidove, coklu ili neku drugu površinu, Krem Mermer mozaik će uneti neverovatnu lepotu. Njegove pastelne boje se lako uklapaju u svaki enterijer i eksterijer, pa je sigurno da nećete pogrešiti izborom kamene mozaik obloge.

Ako se odlučite da zalepite Espresso mozaik na spoljašnji zid fasade, takođe ćete postići izvanredne rezultate. Možete odabrati da bude samo jedan mali detalj ili da cela površina bude obložena mozaikom od kamena. U svakom slučaju, ovaj mozaik će privući pažnju i oplemeniti prostor.

Krem Mermer mozaik se takođe veoma lepo uklapa kao obloga za coklu ili temelj kuće. Njegova nežna boja savršeno se kombinuje sa različitim bojama zidova u vašoj prostoriji, čineći ga posebnim naglašenim detaljem. Mogućnosti su zaista neograničene.

Uz Krem Mermer mozaik, prostor će dobiti rafiniranost i prirodnu lepotu koja će se uklopiti sa stilom i estetikom svakog enterijera ili eksterijera.

Boja

Bež

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Krem kvarcit mozaik“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top