Proizvodi

Kavala

Kavala

Sive Kavala štanglice

Širina: 3cm, 5cm

Dužina: od 10 do 20cm

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupne za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Kavala štanglice su vrsta Grčkog prirodnog kamena koja se koristi za oblaganje zidova, stubova, ograda i drugih površina na objektima. One se proizvode sečenjem i cepanjem kamena, što im daje rustičan izgled. Ove štanglice su veoma otporne na sve vremenske prilike i neprilike, što ih čini dugotrajnim i pouzdanim materijalom.

Sa svojim jednostavnim i modernim dizajnom, Kavala štanglice mogu upotpuniti prostor u kojem se nalaze. One su posebno pogodne za upotrebu na stubovima, bilo da se koriste kao deo ograde ili kao noseći stubovi. Osim što pružaju funkcionalnost, štanglice mogu dodati vrednost stubovima svojim izgledom. Ivica na stubovima se može gerovati, što dodatno ističe lepotu samih stubova ili ograde.

Kavala štanglice takođe mogu biti deo ili kompletna fasadna obloga. Bez obzira da li se koriste kao detalj ili kao obloga za celu fasadu, ove štanglice mogu doneti fantastičan izgled vašoj fasadi. Njihova nežna boja se dobro uklapa sa širokom paletom fasadnih boja, što znači da će izgledati lepo i na belim fasadama, kao i na fasadama drugih boja.

Osim toga, Kavala štanglice mogu se koristiti i kao obloga za coklu ili temelj kuće. Njihov izgled se harmonično kombinuje sa ostalim elementima fasade, a neutralna boja dopušta da se uklope sa različitim bojama fasade.

Ukratko, Kavala štanglice su rustičnog izgleda, otporne na vremenske uticaje i mogu se koristiti za oblaganje zidova, stubova, ograda, fasada, cokli ili temelja kuće. Njihov jednostavan i modern dizajn pruža estetsku vrednost svakom prostoru u kojem se koriste.

Boja

Siva, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Kavala“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top