Proizvodi

Karamel

Karamel

Karamel štanglice

Širina: 3cm, 4cm, 5cm

Dužina: od 10 do 20cm

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje gajba

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupne za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Karamel štanglice predstavljaju savršen spoj estetike i funkcionalnosti u uređenju spoljašnjih površina objekata. Njihov rustični izgled i jednostavan, moderni dizajn upotpuniće svaki prostor na koji ih postavite.

Ove štanglice se proizvode sečenjem i cepanjem domaćeg kamena, što ih čini izuzetno izdržljivim i otpornim na sve vremenske uslove. Otpornost na habanje i mrlje ih čini idealnim za oblaganje zidova, stubova, ograda i drugih površina na objektima.

Štanglice su pogodne za sve vrste stubova, jer im daju vrednost i eleganciju. Sa gerovanim ivicama na stubovima, efekat je još lepši i impresivniji.

Osim toga, karamel štanglice su odličan izbor kao deo ili kompletna fasadna obloga. Njihova nežna boja se savršeno uklapa sa širokom paletom fasadnih boja, dajući fantastičnu notu vašoj fasadi.

Uklapanjem kao obloga cokle ili temelja kuće, karamel štanglice daju celom objektu dodatnu eleganciju i sofisticiranost. Bez obzira na boju fasade, ove štanglice će se uklopiti i upotpuniti celokupan izgled vašeg objekta.

Boja

Braon, Karamel, Žuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Karamel“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top