Proizvodi

Grafit

Grafit

Grafit štanglice

Širina: 3cm, 5cm

Dužina: od 7 do 20cm

Debljina: 1cm – 1,5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupne za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Grafit štanglice od kamena su neuporedivo popularne u uredjenju enterijera, jer donose moderan izgled sa brončano-žutom bojom prošaranom crnim prugama, što je apsolutno neodoljivo. Ova štanglica od prirodnog kamena je pravi dragulj koji će svakom prostoru doneti atraktivnost i eleganciju. Izrađuju se u širini od 3cm, a na strani kamene štanglice možete pronaći još različitih vrsta.

Grafit štanglice su savršene za dekoraciju svih vrsta stubova, bilo da se nalaze na ogradi ili kao noseća konstrukcija. One će dodati vrednost vašim stubovima, a ivice stubova se mogu dodatno naglasiti gerovanjem za još lepši efekat. Ove štanglice su posebno atraktivne za uređenje detalja u enterijeru, jer će čak i najmanji detalj obložen štanglicama od kamena postati glavna atrakcija u prostoriji.

Grafit štanglice su takođe savršene kao deo ili kompletna fasadna obloga. Bilo da se radi o detalju ili celoj fasadi, ove tigrica štanglice će dati fantastičan izgled vašoj fasadi. Uz to, divno se uklapaju sa bilo kojom bojom fasade, tako da će savršeno izgledati, bilo da se radi o beloj ili nekoj drugoj boji.

Ne zaboravimo da se ove štanglice izvrsno uklapaju i kao obloga cokle ili temelja kuće. Njihova boja se savršeno uklapa sa širokom paletom fasadnih boja, što znači da će izgledati savršeno bilo koju boju odaberete. Grafit štanglice su naprosto neodoljive, pa ne oklevajte da ih odaberete za uređenje vašeg prostora.

Boja

Plava, Siva

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Grafit“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top