Proizvodi

Beli kvarcit štanglice

Beli kvarcit štanglice

Bele kamene štanglice

Širina: 3cm

Dužina: od 10 do 20cm

Debljina: 1-1.5cm

Cena za 1m² – pakovanje kutija

Mogu se koristiti u enterijeru i eksterijeru

Kamen za zidne površine

Lepe se sa građevinskim lepkom

Uvek dostupno na stanju za lično preuzimanje

Dostava 7-10 dana

Uzimajući u obzir vaše potrebe za kvalitetnim prirodnim kamenom, naša kompanija je ponosna što vam može ponuditi belu kamenu štanglicu od Makedonskog prilepskog mermera. Ovaj vrhunski kamen poseduje svetlucavi izgled zahvaljujući kvarcima i kristalima koji su deo njegovog sastava. Naši majstori koriste najsavremenije tehnologije kako bi osigurali da svaka štanglica bude savršene dimenzije i izuzetno kvalitetna.

Bele kamene štanglice su idealne za uređenje enterijera i eksterijera. Bilo da se koriste kao deo stubova, fasadne obloge, cokle ili temelja, ove štanglice će pružiti ne samo estetsku vrednost, već i dugotrajnost i čvrstinu. Važno je napomenuti da je za njihovo postavljanje preporučljivo koristiti beli lepak kako bi se sačuvala njihova nežna boja.

U našoj ponudi imamo štanglice dimenzija 3cm i dužine po želji, koje su idealne za svaku vrstu prostora. Njihov svetlucavi izgled i bela boja će učiniti da vaša prostorija zrači elegancijom i raskoši.

Ukoliko ipak tražite neku drugu vrstu kamene štanglice, preporučujemo vam da pogledate našu kategoriju Kamene štanglice, gde možete pronaći širok izbor kamenih štanglica za sve vrste enterijera i eksterijera. Zajedno sa našim stručnim majstorima, garantujemo vam vrhunski kvalitet i preciznost u svakom proizvodu.

Boja

Bela

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Beli kvarcit štanglice“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top