Proizvodi

Beli kvarcit mozaik

Beli kvarcit mozaik

Beli mozaik 24cm x 42cm mreža

Cena za 1m²

10 mreža = jedan metar kvadratni

Može se koristiti za enterijere i eksterijere

Kamen za zidne površine

Može se lakirati

Lepe se sa građevinskim lepkom

Dostava 7-10 dana

Beli mozaik od prirodnog kamena pruža neodoljivu lepotu i eleganciju. Pažljivo sečeni komadi belog mermernog kamena se precizno lepe na mrežicu, čineći jedinstvenu kompoziciju. Ovaj prefinjeni proizvod se zatim lako pričvršćuje na zidove pomoću građevinskog lepka.

Naš beli mozaik je izrađen isključivo od domaćeg belog mermernog kamena, čija boja i tekstura oduzimaju dah. Ovaj kamen je izuzetno otporan na sve vremenske uslove, omogućavajući vam da ga koristite kako na unutrašnjim, tako i na spoljnim površinama.

Njegova čista i svetla boja unosi notu elegancije i sofisticiranosti u svaki enterijer ili eksterijer. Bilo da želite da obložite stubove, zidove, coklu ili neku drugu površinu, beli mozaik će stvoriti efekat koji je teško opisati rečima – jednostavno će izgledati zaista impresivno.

Ovaj mozaik se savršeno uklapa i kao obloga cokli ili temelja kuće. U enterijeru, beli mozaik će biti izvanredan naglašeni detalj koji će se harmonično uklopiti uz bilo koju boju zidova. Mogućnosti korišćenja belog mozaika su zaista neograničene, a bez obzira na izbor, on će uvek privlačiti pažnju svojom elegancijom i izuzetnim izgledom.

Otkrijte svu raskoš belog mozaika od kamena i dozvolite da se očara vaša mašta. Uz njega, stvaranje prostora koji pleni lepotom nikada nije bilo jednostavnije.

Boja

Bela

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Beli kvarcit mozaik“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Možda bi vam se dopao i

DOSTAVA

Iskoristite našu brzu i pouzdanu dostavu kamena širom Srbije! Uz kombinovanu uslugu sopstvenog transporta i kurirske službe AKS EXPRESS, možemo Vam garantovati da će Vaša narudžbina biti isporučena bezbedno i na vreme.

Za manje količine, do 10m2, cena dostave putem kurirske službe je samo 450 dinara po kvadratnom metru, dok je za veće količine u rasponu od 10m2 do 27m2, cena ukupne dostave samo 4500 dinara, bez obzira na Vašu lokaciju u Srbiji.

Za narudžbine većih količina i specijalne vrste kamena, poput lomljenog ili sečenog kamena, ili kamena za fontane, obezbeđujemo sopstveni prevoz sa pristupačnom cenom. Cena dostave putem sopstvenog transporta može varirati u zavisnosti od Vaše lokacije i količine kamena koju kupujete, ali za veće narudžbine, možemo ponuditi i besplatan prevoz.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa dostavom ili želite da naručite kamen od nas, slobodno nas kontaktirajte. Vaše zadovoljstvo nam je najvažnije, i učinićemo sve da Vaša kupovina bude što jednostavnija i udobnija.

Title

Go to Top