Projekat Užička Valjevo - Žuća prirodni kamen

Projekat Užička Valjevo – Porodični stambeni objekat, 2023

Naša najnovija referenca u izradi porodičnih stambenih objekata predstavlja savršen spoj estetike, trajnosti i prirodnih materijala. Ovaj porodični dom je obogaćen lepotom i čvrstinom prirodnog kamena, pružajući toplinu i karakter svakom detalju.

Materijali:

  1. Travertin White i Travertin Coffee: Ograda ovog objekta izrađena je od travertina u predivnoj kombinaciji dve podvrste – Travertin White i Travertin Coffee. Ovaj izbor kamena pruža harmoniju između svetlih i tamnih tonova, dodajući eleganciju i kontrast celokupnom izgledu.
  2. Bunjicom obloženi stubovi: Stubovi su obloženi prefinjenom bunjicom od Travertina White, dimenzija 7 cm, stvarajući snažan i elegantan oslonac za celu strukturu.
  3. Parapeti i kape na stubovima: Parapeti (poklopnice) i kape na stubovima su takođe izrađeni od Travertina White, sa pažljivo izrađenim čelima i ivicama. Ovaj dodatak pruža funkcionalnost i estetiku, istovremeno čuvajući jedinstven karakter kamena.
  4. Travertin Coffee između stubova: Polja između stubova su popločana sa Travertinom Coffee, četkanih dimenzija 30* i debljine 1.2 cm. Ova kombinacija boja i tekstura daje zemaljski i prirodan osećaj celoj konstrukciji.

Godina izgradnje: 2023

Ovaj porodični stambeni objekat je izgrađen sa pažnjom prema detaljima, kombinujući funkcionalnost i estetiku prirodnog kamena. Svaki kamen je posebno odabran i pažljivo obrađen kako bi se postigao besprekoran izgled i trajnost. Naša posvećenost kvalitetu i pažljivoj izradi odražava se u svakom segmentu ovog projekta.

Za više informacija o našim uslugama i načinima na koje možemo dodati prirodni kamen lepoti vašem objektu, slobodno nas kontaktirajte. Vaša vizija postaje stvarnost uz Žuća – Prirodni kamen.