Dekorativni prirodni kamen je poslednjih godina postao vrlo tražen materijal u oblasti uređenja enterijera i eksterijera domova širom naše zemlje. Prirodni dekorativni kamen se može naći u pastelnim, svedenim bojama, tako da se vrlo lepo može uklopiti u bilo koji ambijent vašeg doma.

Njegove najveće prednosti ogledaju se u trajnosti materijala i atraktivnosti izgleda, pa se sve veći broj naših sugrađana odlučuje da prilikom uređenja domova baš izabere neki vid dekorativnog kamena. Dekorativnim kamenom postižete jedan potpuno drugačiji, prirodan, a opet atraktivan izgled vaše kuće ili stana, a kombinacijama dekorativnog kamena možete napraviti prava svetska čuda u svakom kutku vašeg doma.

Vrlo često se koristi i dekorativni kamen za fasade, koji osim predivnog izgleda spoljašnjosti vaše kuće, obezbeđuje i dodatni stepen zaštite od atmosferskih uticaja, čime se značajno povećava dugovečnost svakog doma. Fasade napravljene od dekorativnog kamena mogu biti pravi mozaici, umetnost na spoljašnjosti vašeg doma, a imajući u vidu da je u pitanju potpuno prirodni materijal, možete da budete sasvim spokojni jer koristite samo ono što je priroda svojim delovanjem stvorila, kako bi ulepšala sve domove ovog sveta.

Dekorativni kamen za unutrašnje zidove najčešće se izrađuje u vidu štanglica, pločica, ili nekih drugih sitnijih elemenata, kako bi se mogli jednostavnije uklopiti u sve elemente vašeg enterijera. Međutim, po želji, mogu se izraditi i masivniji, krupniji elementi dekorativnog kamena za unutrašnje uređenje, u skladu sa zahtevima svakog pojedinačnog klijenta. Dekorativni kamen se lako kombinuje sa ostalim materijalima u uređenju enterijera, tako da izborom dekorativnog kamena za oblaganje unutrašnjih zidova svakako možete osvežiti svoj dom, dati mu jednu toplu, prijatnu notu i izgled iz svetskih časopisa.

Kada donesete odluku da u uređenje svog doma uključite dekorativni kamen prodaja se u okviru kamenorezačke radnje Žuća vrši svakoga dana, tako da vam stojimo na usluzi. Od 2002. godine pa sve do današnjih dana stvorili smo i ugradili velike količine dekorativnog kamena, na zadovoljstvo svih korisnika naših usluga. Sve vrste, boje i tipove dekorativnog kamena, kako iz Srbije, tako i iz pojedinih zemalja iz okruženja, možete pronaći u asortimanu naših proizvoda. Najkvalitetniji dekorativni prirodni kamen potražite u našoj firmi, očekujemo vas.