Prilikom naručivanja prirodnog kamena za vaše raznovrsne potrebe, još jedna od važnih stvari koju treba da imate na umu jesu pakovanja. Pored standardnog pakovanja na paletama kamen pakujemo i u kartonske kutije u količini od 0,5 m2 i 1 m2.

Pre svega, da biste znali koliko prostora treba da ostavite za skladištenje kamena, da znate da li je potrebna dodatna zaštita, kako bi se kamen zaštitio od kiše, snega, vetra i slično.

Najčešće, prirodni kamen se pakuje na palete, a količina paleta koju naručujete zavisi od obima posla koji se obavlja. Na paletama prirodni kamen je potpuno siguran tokom transporta i manipulisanja njime, tako da na vašu adresu stiže u potpuno očuvanom stanju. Pakovanje vršimo onog trenutka kada završimo sve faze obrade prirodnog kamena, i na vašu adresu šaljemo potpuno upakovane i zaštićene komade koje ste naručili.

Kada su u pitanju manje porudžbine, pakovanja se onda ne vrše na palete, već se koriste kartonske kutije. U njih se može spakovati prirodni kamen u količini od polovine kvadratnog metra ili u količini od jednog metra kvadratnog, u zavisnosti od potreba i zahteva kupaca.

Vrlo je važno da prilikom pakovanja bude ispoštovan proces pakovanja i zaštite, kako se ne bi dogodilo da dođe do bilo kakvih oštećenja spakovanog prirodnog kamena, koji se posle toga ne može iskoristiti u svrhu za koju je namenjen. U našoj firmi pakovanje je jedna od najvažnijih poslovnih aktivnosti, kojoj se posvećuje velika pažnja. Nastojimo da svaku porudžbinu spakujemo na adekvatan način, da robu koju klijentima šaljemo maksimalno zaštitimo i sačuvamo od svakog vida loma ili oštećenja tokom prevoza.

Nama je izuzetno važno da proizvodi koje ste od nas naručili na vašu adresu stignu u ispravnom stanju, da budu potpuno očuvani, identični kao kada smo ih mi spakovali i poslali na put u vašem pravcu. Zato obavljamo pakovanja detaljno i pažljivo, jer svaki komad našeg prirodnog kamena zaslužuje dužnu pažnju, a svaki klijent zaslužuje da bude ispoštovan i da u pakovanju dobije ono što je tražio i što je naručio.

Pakovanja u paletama ili kartonskim kutijama, nama je svejedno, jer u svakom pakovanju prirodni kamen koji vam šaljemo je zaštićen i siguran, potpuno bezbedan do svog konačnog odredišta.