Kada rešite da svoj dom uredite primenom prirodnog dekorativnog kamena, jedna od mogućnosti jeste da iskoristite i lomljeni kamen. U pitanju je lomljeni prirodni kamen različitih vrsta, koji se proizvodi u nepravilnim oblicima, koji prilikom ugradnje daju jedan poseban izgled svakom elementu, u čijem se uređenju koriste.

Lomljenje kamena je postupak kojim se od većih kamenih ploča dobijaju manji komadi kamena, koji se lakše mogu postaviti i ugraditi u staze, zidove, tortoare, i brojne druge elemente enterijera i eksterijera u čijoj se proizvodnji koriste.

Mnogi poznavaoci i stručnjaci tvrde da se primenom lomljenog kamena u uređenju domova dobija jedan poseban mediteranski šmek, izgled koji može da zaseni brojne zgrade poznate čak i tokom istorije. Jedna od prednosti lomljenog kamena jeste da se vrlo jednostavno ugrađuje, jer sama činjenica da oblici komada nisu pravilni olakšava njihovo postavljanje, s obzirom da se ne mora voditi računa o preciznim dimenzijama, jasnim linijama i uklapanju svakog delića.

Lomljeni kamen može dati jedan zanimljiv, apstraktan izgled svakom delu kuće ili dvorišta u kome se nalazi, a imajući u vidu da imamo veliki izbor lomljenog kamena, u mnogo boja i nijansi, verujemo da svako za sebe može da pronađe nešto odgovarajuće, nešto što može da se uklopi u postojeću kompoziciju i ambijent doma u kome živi. Za sve savete i sugestije, mi smo uvek na raspolaganju, jer želimo da od svakog doma napravimo pravu malu oazu sreće i vašeg zadovoljstva.

Lomljeni kamen se može naći u više različitih boja i varijanti, a kod nas su najpoznatije struganik, espresso, brown coffee i kavala. Svaka vrsta kamena od pomenutih vrlo lepo može izgledati u bilo kom kutku vašeg doma, a sama činjenica da koristite prirodni materijal za uređenje dodatno daje na lepoti i važnosti vašeg doma.

Možemo vam obezbediti potrebne zalihe lomljenog kamena različitih vrsta, vaše je da izaberete šta vam se dopada, a naše je da vam kamen dostavimo i ugradimo, da obezbedimo da možete u kratkom vremenskom periodu uživati u udobnosti i lepoti vašeg doma.

Lomljeni kamen koristite za oblaganje zidova, za izradu prelepih staza i trotoara, za pravljenje postojanih i čvrstih ograda, za sve što poželite, a što može vaš dom učiniti posebnim.

Mi smo tu da vas usmerimo u pravom smeru, a na vama je da izborom pravih poslovnih partnera donesete najbolju odluku u životu i prirodnim lomljenim kamenom obogatite svoju sredinu.